Shine your beautiful light 

Heb je last van allerlei vage klachten waar je maar niet vanaf komt? Angsten en onzekerheden van vroeger die een grote rol in je leven spelen? Wil je graag meer geluksgevoel ervaren, minder piekeren, leven in het hier en nu en meer in je eigen kracht staan?

 

Ik werk vanuit een holistische visie. Holistisch wil zeggen het zien van de mens als geheel, Dus zowel fysiek, emotioneel, geestelijk als spiritueel. Vaak zijn lichamelijke klachten een uiting van een blokkade elders in het lichaam en zit er een emotionele klacht onder. Doordat er vervelende ervaringen, onverwerkte trauma´s, patronen en overtuigingen zijn ontstaan gedurende je leven zorgt dit ervoor dat je energie vaak uit balans is. Wat er ook voor zorgt dat je lichaam allerlei klachten gaat geven. Vaak zoeken we de oorzaak van deze klachten ergens anders terwijl het eigenlijk een teken is dat je energie niet goed stroomt. Tijdens een healing breng ik je energie weer in beweging wat ervoor zorgt dat het weer gaat stromen.

 

De reguliere gezondheidszorg is vooral gericht op symptoombestrijding. Door middel van het bestrijden van klachten pak je het onderliggende probleem niet aan. Hierdoor verdoezel je het slechts waardoor er een grote kans bestaat dat de klacht op korte termijn weer terugkomt. 

 

Tijdens een intakegesprek hebben we het over je klachten. Waar je tegenaan loopt en  waar je graag verandering in zou willen zien. Aan de hand daarvan stel ik een behandelng samen.  Ik werk hierbij met reiki, holistische therapie, klankschalen, edelstenen, massage en mijn kracht om precies aan te voelen wat voor jou nodig is. Het enige wat ik van je vraag is volledige openheid, eerlijkheid en vertrouwen. Vertrouwen in mij, maar ook vertrouwen in het proces. Tijdens en na een healing kan er van alles loskomen. Uiteraard ben ik er voor je tijdens en ook na de healing om je hierin te ondersteunen.

Heb je het gevoel dat ik wat ik voor je kan betekenen? Of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Liefs, 

Joyce