top of page

Doterra

Bloemen-oliën-biologisch (1).jpg

Tijdens mijn reis naar bewustwording werd ik me steeds meer bewust hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Zowel met voeding maar natuurlijk ook de producten die je gebruikt voor je huid, supplementen die je neemt, medicijnen die je gebruikt etc. Ik ben gestopt met het eten van vlees en op een gegeven moment voelde het voor mij ook niet goed meer om zomaar van alles op mijn huid te smeren. Producten die vaak vol zitten met synthetische stoffen en hierdoor ook veel problemen bij mensen kunnen veroorzaken met hormonen. Vaak wordt er niet bij stilgestaan dat alles wat we op ons lichaam smeren ook in je lichaam terecht komt. 

Ik ben ervan overtuigd dat we alles wat wij mensen nodig hebben uit de natuur kunnen halen. Planten en kruiden zijn er niet voor niets en hebben een onwijs geneeskrachtige werking. Al snel kwam ik in aanraking met Doterra en de enorme kracht die er in deze producten zit. Ik ben me gaan verdiepen in etherische olieën en aromatherapie en ik ben dagelijks deze producten gaan gebruiken zowel voor mezelf als voor mijn gezin. Ik ben echt super dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Zo byzonder hoe de natuur werkt en hoe krachtig dit kan zijn. Voor mij is dit een prachtige combinatie samen met mijn praktijk. ik werk in mijn praktijk alleen met natuurlijke producten en Doterra is hier een prachtige aanvulling op. De olietjes gaan dan ook door de massageolie en in de diffuser, waardoor het de massage en behandeling nog meer bekrachtigd.

De etherische olieen van Doterra zijn 100% puur en hebben het CPTG keurmerk ( Certified Pure Therapeutic Grade) in het Nederlands betekent dit essentiële olie die gecertificeerd en puur is met therapeutische graad. Het werkt zowel voor lichamelijke klachten als op emotioneel gebied. 

Mocht je nieuwschierig zijn geworden naar de producten van Doterra, ik help je graag op weg!

lavendel-met-olie.jpg
doterra-producten.jpg

A  beautiful gift of nature 

bottom of page